Internacionalna naučna konferencija

RAZVOJ EVROPSKOG MENADŽMENTA, BIZNISA, MARKETINGA I TURIZMA
SA POSEBNIM OSVRTOM NA CENTRALNU I JUGOISTOČNU EVROPU
će biti održana 07. novembra 2017. u Hotelu Metropol Palace.


Program naučne konferencije možete preuzeti OVDE

Separat naučne konferencije možete preuzeti OVDEVažna karika u lancu globalnog obrazovanja

Intervju Rektora Evropskog Univerziteta prof. dr Milije Zečevića objavljenog u listu "NIN" 22. 09. 2016. godine.

Nin 2016

Gostovanje Rektora Evropskog univerziteta Prof. dr Milije Zečevića na RTV Šumadija, Aranđelovac 17.08.2016.
FOTOGRAFIJE SA SASTANKA SA MINISTAROM PROSVETE, NAUKE I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA DR SRĐANOM VERBIĆEM, NJEGOVIM ZAMENIKOM MILOVANOM ŠUVAKOVOM, DRŽAVNOM SEKRETARKOM ZORANOM LUŽANIN I REKTORIMA PRIVATNIH UNIVERZITETA SRBIJE.

slike
slike

Aeroklub, Beograd, 24.03.2016. godine
Razvoj menadžmenta i marketinga u centralnoj i jugoistočnoj Evropi

Simpozijum

Hotel Metropol Palace, Beograd - 10. Jun 2014.


Osnivač i rektor Evropskog univerziteta Prof. dr Milija Zečević otvorio je Internacionalnu naučnu konferenciju u hotelu Metropol Palace.

Skupu su prisustovali Predsednik Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Prof. dr Srđan Stanković, Počasni predsednik Rektorskog Saveta Univerziteta Srbije i Dekan Elektrotehničkog fakuleta u Beogradu Prof dr Branko Kovačević, Predsednik Privredne Komore Beograda Dr Milan Janković, Zamenik gradovačelnika Beograda Mr Andreja Mladenović, Predsednik izvršnog odbora SBERBANK Srbija Valeriy Ovsyannikov, Predsednik Fakulteta za biznis i turizam u Budvi i Ambasador Crne Gore u Atini Prof. dr Ivo Armenko, Predsednik ALMA MATER EROPAEA Evropskog centra Maribor u Sloveniji i Akademik Evropske akademije nauka Prof. dr Ludvik Toplak.

Skupu su takođe prisustovali drugi počasni gosti, brojni doktori nauka, profesori i studenti različitih fakulteta.

Ciljevi konferencije su bili povezivanje institucija i istaknutih ličnosti iz država centralne i jugoistočne Evrope, kao i razmena ideja i iskustva u razvoju evropskog i internacionalnog marketinga i menadžmenta, internacionalnog turizma i hotelijerstva, kao i promovisanje mogućnosti za dalju poslovnu saradnju.

Strateški cilj ove Internacionalne naučne konferencije je bio da se u Evropi i svetu, a posebno u Srbiji i državama centralne i jugoistočne Evrope, razvija privreda, afirmišu vrednosni sistemi, a nosioci efikasnog, efektivnog i profitabilnog poslovanja budu najsposobniji operativni menadžeri, srednji menadžeri i top menadžeri.